Brow Lamination

Brow Lamination

Brow Lamination

Nieuwe datums voor het najaar van 2021 zijn bekend! U kunt deze bekijken via 'Cursus aanbod' aan de rechterkant van deze pagina.


Bij Brow Lamination worden de wenkbrauwen doormiddel van speciale lotions gevormd en in gewenste positie gefixeerd. Door de inwerking van speciale werkstoffen in de lotions krijgen de wenkbrauwen meer glans en volume. Brow Lamination is geschikt voor voor iedereen die ontevreden is met eigen wenkbrauw vorm of een verkeerde wenkbrauw vorm heeft. Ook kan Brow Lamination worden ingezet bij een wilde en storende haar groei en bij onvoldoende volume van de wenkbrauw. Voor iedereen die tijdgebrek heeft voor het dagelijks stylen van de wenkbrauwen is Brow Lamination de uitkomst.

Tijdens de training leer je alles over Brow Lamination 

We beginnen met de theorie, alles wordt uitgelegd en besproken. U ontvangt een werkboek waar u zelf aantekeningen in kan maken. Na de theorie gaan we verder in de praktijk. U gaat dan zelf de behandeling uitvoeren onder begeleiding van een van onze trainsters. Na het volgen van de cursus ontvangt u een certificaat en kunt u de spullen aanschaffen om de behandeling uit te voeren. De training duurt een dagdeel en kost €149 excl. BTW ook is het mogelijk de cursus tegelijk te volgen met de wimperlifting training. De combi training kost €275 excl. BTW. Ook is het mogelijk om de Brow Lamination cursus te volgen en aansluitend de Wimperlifting cursus. De combinatie training kost €275 excl. BTW. Hier naast staan de cursus data weergeven. U kunt zich inschrijven voor één cursus of voor beide cursussen.

  • Cursusduur: 1 dagdeel
  • Locatie: Zierikzee

Aanmelden cursus

Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje