Cursus Wimperlifting

Cursus  Wimperlifting

Nieuwe datums voor het najaar van 2021 zijn bekend! U kunt deze bekijken via 'Cursus aanbod' aan de rechterkant van deze pagina.


Tijdens de cursus WIMPERLIFTING leert u alle vaardigheden om natuurlijke wimpers te liften. Wimperliften is een snelle en effectieve manier om de wimpers van je klant te krullen/liften. Door deze behandeling krijgen de wimpers een lift waardoor ze veel langer lijken en dit een open blik geeft. 

Wimperlifting in combinatie met wimpers verven geeft een prachtig resultaat. Dit wordt in de cursus ook nog toegepast en geoefend. Ook is het mogelijk om de Brow Lamination cursus te volgen en aansluitend de Wimperlifting cursus. De combinatie training kost € 275 excl. BTW. Hieronder staan de cursus data weergeven. U kunt zich inschrijven voor één cursus of voor beide cursussen.

- De cursus duurt een dagdeel 
- De prijs is inclusief productgebruik van Neyes gedurende de cursus
- U dient zelf voor een model te zorgen. Indien u graag wilt dat wij een model regelen is dit (in overleg) een mogelijkheid. 
 

Kosten €199,- exclusief BTW en inclusief starters-set

Inhoud starterset wimperlifting

5x lifting/fixing/keratin booster
Lifting kleber 5 ml
5 verschilende Lifting pads  
Eye make-up remover 30 ml
Cleansingtips
Mascaraborsteltjes
Waxxy Stixx 
25x oogpads

De cursus kan op onze locatie gegeven worden: Oude Haven 4 in Zierikzee. In overleg kan het ook georganiseerd worden bij uw locatie. 

Einde van de cursus ontvangt u een officieel certificaat van Neyes Brows!

  • Cursusduur: 1 dag
  • Prijs: €199
  • Locatie: Zierikzee

Aanmelden cursus

Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje