Bedankt lieve beauty professionals

Bedankt lieve beauty professionals

Het jaar loopt bijna ten einde en deze gelegenheid willen we graag benutten om jullie allemaal ontzettend te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons gesteld hebben het afgelopen jaar. We vonden het super fijn om zoveel enthousiaste reacties van jullie te mogen ontvangen op wat we doen.

Mooie veranderingen

Het was een veelbewogen jaar waarin we met ons team vol energie en enthousiasme hebben geprobeerd jullie van allerlei wetenswaardigheden in de beautybranche op de hoogte houden.
Ook zijn we afgelopen najaar verhuisd naar een historisch pand in het hartje van Zierikzee. Vanaf deze nieuwe locatie wensen we jullie graag alle goeds toe voor 2019. Laten we er met elkaar weer een bijzonder mooi jaar van maken!

Voorproefje

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: volgend jaar wordt weer een NEYES Brows Jaar! Met nóg meer mogelijkheden voor jullie om de opleiding tot NEYES Brow Artist te kunnen volgen. Zowel in onze salon als op jouw eigen locatie. Ook kun je van ons weer mooie aanbiedingen verwachten en natuurlijk de service die je van ons gewend bent. Wil je alvast weten waar en wanneer je een van onze cursussen kunt volgen? Kijk dan even op www.neyes-brows.nl

Happy New Year!

Voor nu alvast hele fijne feestdagen gewenst en een sprankelend, gezond en gelukkig nieuwjaar!

Xandra en Henry Steenis

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje