Call it ‘Nice Brows’

Call it ‘Nice Brows’

Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen in de schoonheidsindustrie heeft geleerd om wenkbrauwen te verven en te tekenen. Maar is dat écht waar? Zijn de wenkbrauwen echt geverfd en gestyled volgens het type dat het best bij de klant past? Wordt er daadwerkelijk rekening gehouden met diens gezichtsvorm? Welke kleur verf wordt gebruikt bij welke haarkleuren? Wat kun je écht doen met de bestaande wenkbrauwvorm? Hoe herbouw je een geplukte wenkbrauw? Hoe ga je om met al gepigmenteerde klanten?

De tijd dat wenkbrauwen ‘geplukt’ werden, is voorbij 

Vandaag verwachten klanten een perfecte en professioneel gestylde wenkbrauw, die exact is afgestemd op hun beenderstructuur en zo hun persoonlijke uitstraling optimaliseert. Brow Bars zijn erg in de mode en zijn hierin gespecialiseerd. Ze zullen het straatbeeld in de toekomst letterlijk vorm en kleur geven met hun Brows. 

Weet wat je doet

Met NEYES Brows hebben we na jaren van onderzoek een trainingsconcept en bijbehorende producten ontwikkeld voor professionals. Of je nu je eigen Brow Bar wilt openen, of gewoon de perfecte wenkbrauwen wilt creëren voor klanten in je salon; met NEYES Brows heb je de juiste partner aan je zijde!

Maak tijd voor je klanten 

Met NEYES Brows wordt het uitvoeren van een perfecte wenkbrauwbehandeling bereikbaar voor iedereen. Je meet en tekent de optimale wenkbrauwvorm, bespreekt met de klant wat het best bij hem of haar past, en wat je kunt doen om de wenkbrauwen te optimaliseren. Helaas kun je niet toveren. Maar met een beetje geduld en een goede planning ofwel, de zogenaamde ‘beeldvorming’, kun je meestal het NEYES Brows regeneratieprogramma gebruiken om de natuurlijke wenkbrauwen te herstellen en te perfectioneren qua vorm.

Onderscheid je van de massa!

NEYES Brows leert je alle technieken die je nodig hebt. 
Wij verheugen ons erop jou en je medewerkers te trainen tot professionele Brow Artist. Klik hier voor prijzen en  cursusdata. Graag tot ziens!

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje