Mijn eerste indruk van Neyes Brows - Door Esmée Lifestyle

Mijn eerste indruk van Neyes Brows - Door Esmée Lifestyle

Wenkbrauwen doen ontzettend veel voor je gezicht. Om die reden ben ik naar een Neyes Brows artiest gegaan. Een Neyes Brows artiest is iemand die een professionele opleiding heeft gehad en de technieken om wenkbrauwen bij te werken goed onder de knie heeft.

Benefit Browbar

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst bij de Benefit Browbar geweest. Daarvoor deed ik mijn wenkbrauwen eigenlijk altijd zelf, maar op een gegeven moment had ik geen idee welke vorm ik het beste aan kon houden. Bij Benefit worden je wenkbrauwen geharst, geëpileerd en geknipt. De eerste keer was ik ontzettend tevreden, mijn wenkbrauwen hadden er nog nooit zo netjes uitgezien. Alleen de tweede keer deed iemand anders mijn wenkbrauwen en waren ze niet zo strak als voorheen. Daarnaast epileerde ze een groot gedeelte, waardoor de haartjes al snel weer terugkwamen.

Nieuwe methode

Aangezien ik nog cadeaubonnen had van Treatwell, besloot ik om eens een afspraak te plannen bij een schoonheidsspecialiste. Ik kwam de Neyes Brows behandeling tegen en dit sprak me erg aan. Ik plande een afspraak in en de volgende dag kon ik al terecht.

De volgende dag ging ik op de fiets naar Bella Nuova in Tilburg. Deze schoonheidsspecialiste zit tegenover het station en is dus erg goed te bereiken. De eerste afspraak kostte €45,-. Een behoorlijk bedrag, maar je weet wel zeker dat je te maken krijgt met een professional. Toen ik eenmaal aan de beurt was kon ik plaatsnemen in de stoel. Er stond een rustgevend muziekje op en er stond een soort stoommachine op, waar een heerlijke geur uitkwam. Na een kort intakegesprek gaat de specialiste aan de slag. De stoel gaat naar beneden en je wenkbrauwen worden gedaan terwijl je ligt. Ik vond het hierdoor echt een ontspannend momentje en voelde me na afloop ook heel zen.

Neyes Brows behandeling

Neyes Brows is een complete behandeling. Ze beginnen met het vaststellen van de juiste kleur wenkbrauwen voor jouw gezicht. Hiervoor kijken ze naar de kleur van je haar en je ogen. Vervolgens wordt de kleur gemengd en je wenkbrauwen geverfd. Nadat de wenkbrauwen geverfd zijn, wordt dit schoongemaakt en bespreek je samen de gewenste vorm van je wenkbrauwen.

Er worden wat streepjes gezet met een potloodje, zodat de wenkbrauwen zo gelijk mogelijk en op de juiste manier worden behandeld. Ze laten ook goed zien wat ze weghalen, wat ze laten zitten en wat je het beste kunt laten groeien. Als je ze het liefst helemaal strak wilt, dan kun je dit ook gewoon aangeven. Ik ben persoonlijk voor het resultaat op de lange termijn gegaan, waar een paar haartjes zijn blijven zitten, zodat deze de mogelijkheid krijgen om te groeien.

Nadat je het volledig eens bent met de vorm, gaan ze de wenkbrauwen harsen. Als de wenkbrauwen geharst zijn worden de laatste haartjes nog weggehaald met een pincet. Vervolgens wordt er een verkoelende gel aangebracht en deze restjes worden er na afloop weer afgehaald.

Tevreden?

Ik was persoonlijk echt onder de indruk toen ik in de spiegel keek. Dit is de eerste keer dat mijn wenkbrauwen geverfd zijn. Ze zijn op de foto nog erg donker, omdat deze foto op dezelfde dag is gemaakt. Alleen het verven heeft er echt voor gezorgd dat het ‘hapje’ uit mijn wenkbrauw is. Hierdoor zijn mijn wenkbrauwen veel strakker geworden en kan ik er echt tevreden naar kijken! Natuurlijk zijn er nog wat plekjes waar haartjes moeten groeien, maar aangezien ik zeker weer terug ga voor dezelfde behandeling, zal dit uiteindelijk alleen maar mooier worden.

Ik ben ontzettend tevreden en zal ook zeker Bella Nuova aan willen raden. De schoonheidsspecialiste is erg aardig en weet echt wat ze doet. Het is gezellig om hier een middagje langs te gaan en je komt volledig ontspannen thuis.

De Neyes Brows treatment kost €45,- voor de eerste behandeling en €35,- voor de vervolgbehandeling.

 

Bron: Esmée lifestyle 

Mijn eerste indruk van Neyes Brows - Door Esmée Lifestyle

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje