Mijn eerste Jane Reis: een 'life changing experience'

Mijn eerste Jane Reis: een 'life changing experience'

In 2013 ging schoonheidsspecialiste Marina Dijkshoorn mee op de allereerste ‘Jane Reis’ om een driedaagse training te volgen van Jane Scrivner en om de filosofie achter haar producten te leren kennen. Sinds die training mag Marina zich een échte Jane Sister noemen. ‘Het werd een reis om nooit te vergeten’, vertelt Marina.

Inspirerende professional

‘Jane is zo’n inspirerende vrouw, vanaf het eerste tot het laatste moment had ik een gevoel van: ‘Wow, zó wil ik het ook!’ Inmiddels is de ‘Jane Reis’ een beetje vergelijkbaar met een bedevaartsreis naar Santiago de Compostella; een unieke ervaring voor iedere schoonheidsspecialiste die haar vak met hart en ziel beoefent.

Op naar Stratford upon Avon

In het voorjaar van 2013 vertrokken we met vijf dames en Henry en Xandra voor onze vijfdaagse reis naar Stratford upon Avon in Engeland waar Jane Scrivner woont. Henry was onze reisleider en chauffeur. We hadden het super gezellig in het busje en het klikte meteen met de andere dames. Toen we aankwamen in het schilderachtige dorpje Stratford upon Avon dat tevens de geboorteplaats van Shakespeare is, wachtte ons een warm welkom in een geweldige B&B genaamd ‘The Bell’.

De filosofie achter de producten van Jane Scrivner

De volgende dag hebben we kennis gemaakt met Jane en kregen we onze eerste training. Jane Scrivner is een super lieve, bijzondere vrouw. Ze is afkomstig uit de Spa en Wellness branche, waardoor ze zo geïnspireerd raakte, dat ze besloot zelf een lijn verzorgingsproducten te ontwikkelen. Alle producten van Jane Scrivner zijn honderd procent natuurlijk. De basis van haar producten is Jojoba olie omdat de samenstelling van deze olie vrijwel gelijk is aan de structuur van onze huidcellen. De filosofie achter haar producten is dat je je huid niet met behulp van chemische ingrediënten eerst moet ontdoen van haar eigen beschermlaag om er daarna weer een ander chemisch product op te smeren, maar dat je de huid juist moet schoonmaken, voeden, herstellen en beschermen met een product dat de natuurlijke huidbarrière van de huid in tact laat. Haar lijfspreuk luidt dan ook: ‘It’s what your skin would choose.’

Mini-Spa vakantie

Op de derde trainingsdag nam Jane ons mee naar een luxe Spa Resort waar exclusief haar producten gebruikt worden en waar we allerlei behandelingen mochten ondergaan. Het leek wel een mini-spa vakantie. Het bijzondere aan de training van Jane vind ik dat ze op geen enkel moment haar eigen merk als enige juiste merk presenteert. Ik gebruik zelf een ander merk in mijn salon, maar door de filosofie achter de producten van Jane Scrivner en door de vrijheid die Jane ons gaf in onze keuze, ben ik ook met haar producten gaan werken. Het mooie aan deze producten vind ik dat ze zo breed inzetbaar zijn en dat het allemaal gebaseerd is op logisch nadenken over hoe je de huid op een natuurlijke manier reinigt en voedt.

Result driven

Alle producten die Jane Scrivner ontwikkelt zijn ‘result driven’ ofwel; de producten moeten doen wat ze beloven: de huid reinigen, voeden en beschermen. Jane heeft haar producten doorontwikkeld tot het ‘Five a Day’ verzorgingsritueel waarbij ze laat zien hoe je de huid kunt reinigen, exfoliëren, hydrateren, voeden en masseren in slechts vijf eenvoudige stappen. Ik kan de Jane Reis van harte aanbevelen aan collega-schoonheidsspecialisten die op zoek zijn naar ‘the next level’ in producten die de natuurlijke bescherming van de huid respecteren en ondersteunen en die de huid automatisch weer in balans brengen waar nodig.

‘A Life changing experience’

Ik vond het een hele unieke, super inspirerende reis. Jane Scrivner is - net als Henry en Xandra - een hele lieve persoon. Haar manier van trainen is echt persoonlijk, met een duidelijke uitleg. Ondanks dat Engels niet mijn voertaal is, kon ik alles goed volgen. Ook het samen reizen met een klein groepje heeft ons tot echte ‘Jane Sisters’ gemaakt wat voelt als een warme familieband. Helaas is een van onze Jane Sisters overleden. Met de andere dames heb ik nu, zes jaar later, nog steeds contact. Voor mij was de Jane Reis echt een ‘life changing experience’, zowel persoonlijk als zakelijk.

Wil jij ook mee op Jane Reis?

Dat kan! Kijk op www.spatreatments.nl voor data en prijzen en aanmelding. Of kom langs op onze stand op de Beauty Trade Special op 6,7 en 8 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in standnummer 09B325.

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje