Wil jij ook mooiere en vollere wenkbrauwen?

Wil jij ook mooiere en vollere wenkbrauwen?

Als je op zoek bent naar een manier om wenkbrauwen er mooier en voller uit te laten zien, laat je wenkbrauwen dan eens stylen door een professioneel wenkbrauwspecialist. Bijvoorbeeld in een Neyes Brows Studio. Neyes Brows Artisten hebben een gedegen opleiding gevolgd om je wenkbrauwen mooier te maken op een professionele manier. Je vindt Neyes Brows Studios al in 19 landen in Europa. Kijk voor een Neyes Brows Studio in jouw buurt op: www.neyes-brows.nl

Het 10 stappenplan van Neyes Brows

Het Neyes Brows concept werkt volgens een 10 stappenplan. Dit plan omvat het besprekenen van de wensen van de klant en het uitleggen van de mogelijkheden en het kiezen van de juiste kleur. Door de wenkbrauwen eerst te verven, creƫer je meer body in de wenkbrauw. Want we verven ook de donshaartjes mee. Hierdoor ontstaat een liftend effect. Daarna volgt het opmeten van de wenkbrauwen, het waxen, de draadtechniek en het pincet. Tot slot worden de wenkbrauwen gestyled om de vormgeving te optimaliseren. Dit stylen leren wij je ook, zodat je dit zelf thuis kunt doen.

Vier styling geheimen voor mooie wenkbrauwen

Neyes Brows heeft een aantal fantastische producten die je helpen jouw wenkbrauwen in een handomdraai mooier te maken.

  1. De Brow Me potloden worden op maat gesneden voor jou en maken het super eenvoudig om je wenkbrauwen zelf bij te tekenen.
  2. Brow powder geeft meer kleur en diepte aan je wenkbrauwen.
  3. Sealing gel legt een laagje over de bijgewerkte wenkbrauw om deze waterbestendig te maken.
  4. Wenkbrauwserum tot slot zorgt ervoor dat de haartjes in de groeifase blijven, langer doorgroeien en dat eventuele papillen die nog in de haarzakjes zitten geactiveerd worden. Zeker aan te bevelen als je wenkbrauwen iets te weinig haartjes bevatten.

Tip: Wees zuinig op je wenkbrauwen

Als je te veel epileert, raken je haarzakjes op den duur uitgeput en dan groeien de haren niet meer terug. Dus wil je later geen spijt krijgen? Epileer je wenkbrauwen dan nooit te sterk en alleen aan de onderkant, nooit aan de bovenkant.

Wil jij ook mooiere en vollere wenkbrauwen?

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje