Schoonheidssalon Skinn Manager opent salon in hartje Zierikzee

Schoonheidssalon Skinn Manager opent salon in hartje Zierikzee

Na een aantal maanden van hard werken en verbouwen was het begin november dan eindelijk zover: Henry en Xandra van Steenis, leveranciers van The Orb, N|EYE|S Eye Brows, Jane Scrivner en BC Softwear in de Benelux, openden de deuren van hun salon Skinn Manager op een nieuwe locatie aan de Oude Haven in Zierikzee. Bijzonder aan de salon is dat je er niet alleen terecht kunt voor een scala aan behandelingen, maar ook voor het volgen van professionele trainingen.

Skinn Manager bestaat al ruim 25 jaar en is vanaf heden gevestigd op een mooie, goed bereikbare locatie in het hartje van de stad. De nieuwe salon biedt alle behandelingen die je van een Spa Wellness mag verwachten. Ideaal als je jezelf of iemand anders eens echt wilt verwennen. De verschillende behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde professionals. Zo kun je in de schoonheidssalon terecht voor een huidanalyse en verschillende behandelingen voor het optimaliseren van je huid. Daarnaast is er een huidtherapeute aanwezig die gespecialiseerd is in de behandeling van diverse huidaandoeningen zoals acne en rosacea. Wie voor de perfecte wenkbrauwen gaat, hoeft niet verder te zoeken want de N|EYE|S Eye Brows Artist zorgt ervoor dat je wenkbrauwen jouw visitekaartje worden. En wil je een ontspannende of juist een reinigende massage? Ook dat kan! Je kunt kiezen uit een scala aan massagebehandelingen, ieder met hun eigen werking voor lichaam en geest. In de nagelsalon kun je terecht voor perfect gemanicuurde en gelakte nagels en harsnagels. Ook de voeten worden niet vergeten zodat je na een pedicurebehandeling weer huppelend de salon verlaat.

Meerdaagse trainingen

Voor professionals in de schoonheidsbranche biedt Skinn Manager Spa Treatments een aantal trainingen die een toegevoegde waarde hebben voor elke schoonheidssalon. Eigenaresse Xandra van Steenis van Skinn Manager heeft in haar lange loopbaan zoveel kennis en ervaring opgedaan, dat zij sinds een aantal jaren zélf les geeft aan docenten van verschillende scholen in Nederland. Ook als professional in de schoonheidsbranche kun je bij Xandra een tweedaagse training volgen tot N|EYE|S Eye Brows Artist waarmee je direct in je eigen salon aan de slag kunt. Ook geeft Skinn Manager de training van Jane Scrivner ‘Five a Day’. Evenals de Orb Training, waarmee je in je eigen salon alle op olie gebaseerde behandelingen leert uitvoeren. Per cursus is er plaats voor maximaal vier deelnemers, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die zij nodig heeft. De cursus wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Arrangement met overnachting

Aan deelnemers van meerdaagse trainingen die van verder weg komen, biedt Skinn Manager de mogelijkheid van een arrangement met overnachting. Op een mooie locatie op loopafstand van de salon is Hotel De Wildeman gevestigd. Hier kunnen cursisten overnachten en ontbijten. Bij het hotel kun je gratis parkeren.

Kom langs!

Ben je benieuwd naar onze nieuwste behandelingen, of wil je je inschrijven voor één van onze trainingen? Aarzel dan niet en bel ons op: 0111 41 75 16 of kijk op www.neyes-brows.nl voor informatie over prijzen en cursusdata. We kijken naar je uit!

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht
Terug naar het overzicht

Mijn winkelmandje