Wat doen wij

Wat doen wij

Meer weten over NEYES Brows Artist cursus

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend en de allernieuwste trend in schoonheidsverzorging. Word gecertificeerd NEYES Brow Artist in een tweedaagse opleiding!

Onze tweedaagse opleiding leid Spatreatments je op tot gecertificeerd NEYES Brows Artist. Na het behalen van het certificaat kun je als je dat wilt meteen aan de slag; naast deze diepgaande en intensieve training kun je ook een starterskit inclusief harspakket én marketingmaterialen aanschaffen. Je kunt na de cursus voor iedereen de ideale wenkbrauw maken, aangepast aan de vorm van het gezicht, de persoonlijkheid, de persoonlijke stijl, haarkleur en natuurlijk de wensen van de klant.

De opleiding wordt gegeven in twee opeenvolgende dagen in het gastvrije Zeeland, in onze eigen bedrijfsruimte in Zierikzee en is van de kwaliteit die je van ons mag verwachten: maximaal 4 deelnemers per trainer, je hoeft geen model mee te nemen, de lunch wordt verzorgd en we hebben een aantrekkelijk arrangement voor overnachting geregeld, mocht je willen blijven slapen.

De ‘tien stappen voor perfecte wenkbrauwen’ worden in theorie én in praktijk behandeld en omvatten niet alleen de theorie van het opmeten en de kleurenleer, maar ook de praktijk van het harsen en de oriëntaalse draadtechniek.

De cursussen worden gegeven door Xandra van Steenis en Lisanne Gorsse. Xandra heeft meer dat 30 jaar ervaring in de schoonheidssalon en heeft de opleiding tot NEYES Brows Artist gevolgd bij de ontwikkelaar van de methode in Duitsland. Ondanks haar ruime ervaring in de schoonheidssalon was ze verbaasd wat er nog te weten en te leren valt over wenkbrauwen. Of, zoals ze zelf zegt: “ik dacht dat ik alles wist!”

NEYES Brows is een uniek, gepatenteerd, internationaal concept wat door SPATREATMENTS georganiseerd is voor de Nederlandse markt. SPATREATMENTS richt zich op kwalitatief hoogwaardige producten voor de gehele schoonheidverzorgings- en wellnessbranche. Alle producten worden in het eigen bedrijf uitvoerig getest en gebruikt.

E-book Neyes Brows

Download m hier

NEYES Brows Artist worden? Meer dan 200 collega's gingen je voor!

Bekijk het cursusoverzicht

Mijn winkelmandje